diumenge, 20 de novembre del 2011

CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS

Com altres anys des de Càritas ens adrecem a vosaltres per demanar la vostra col·laboració. Hem organitzat una Campanya de recollida d’aliments perquè a Centelles, com a tot arreu, hi ha moltes famílies que estan passant mals moments i necessiten ajuda.

Des del Banc d’Aliments de Centelles que gestiona Càritas i els Serveis Socials de l’Ajuntament atenem 97 famílies, això vol dir 298 persones de les quals 119 són nens. Com us podeu imaginar necessitem una quantitat considerable d’aliments bàsics que en bona part arriben de la Fundació Banc d’Aliments de Barcelona, però són totalment insuficients.

Per això demanem la vostra ajuda. Porteu qualsevol dels aliments que detallem a l’església a les hores de missa, a les botigues d’aliments, a les farmàcies o a les escoles si teniu nens. Necessitem: llet, oli de gira-sol, galetes, sucs de fruita, llaunes (sardines o tonyina), cacau en pols, sucre, llegums secs, torrons o productes nadalencs, (arròs i pasta NO, perquè en tenim). Farem la campanya entre el 21 de novembre i l’11 de desembre.

Esperem de debò la vostra col·laboració. Moltes gràcies!

Grup de Càritas Parroquial i Ajuntament de Centelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada