diumenge, 13 de març del 2011

Vida de la Parròquia - QUARESMA - PASQUA 2011

Avancem. Amb aquest lema encetem el camí cap a la Pasqua. Volem avançar i millorar en aquells aspectes que són importants per l’Evangeli i necessaris per viure amb els altres, en la societat, en l’Església, en la família, en mi mateix.
Avancem. Més justos, més lliures, més feliços, més solidaris. Fem un procés de conversió i caminem cap a la Vida, cap a la Llum. Fem camí per descobrir, per viure, per compartir.
El cartell que presidirà les celebracions ens ho anirà recordant cada setmana. I amb ell anirem avançant en el camí cap a la Pasqua. Agraïm als alumnes de l’Escola de Dibuix i Pintura de Centelles (EPA) que hagin acollit la idea i creat aquest cartell. Moltes gràcies!

Al llarg de la Quaresma cada dijous al vespre ens trobarem tots els qui vulgueu per preparar les lectures del diumenge, assistir a una sessió de formació ( 31 de març) o a la Celebració Penitencial (14 d’abril). Igualment us convidem a participar a l’Eucaristia amb les vostres pregàries. Podeu deixar-les a la panera que trobareu al capdavall de l’església i les llegirem a l’hora de la Pregària dels fidels.


Bateigs: Edurne Palma i García, filla de Rafel i Noèlia. Van ser padrins David López i Judit Martínez. Amaia Palma i López, filla de Francisco Javier i Sandra. Van ser padrins Víctor Salinas i Raquel López. Saioa Palma i López. Van ser padrins Rafael Palma i Noèlia García.
Benvingudes a la comunitat parroquial!

Enterraments: El dia 7 Juan García Enríquez de 77 anys. El dia 11 Teresa Morell i Verdaguer de 85 anys d’edat.
Que descansin en la Pau del Senyor!

Col·lectes: Dissabte i diumenge darrers ................330,26€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada