diumenge, 11 d’abril del 2010

DES DE CÀRITAS, MOLTES GRÀCIES

La Campanya de recollida d’aliments Compra’n 2 i dóna’n 1 promoguda conjuntament amb els Serveis Socials de l’Ajuntament i organitzada per diverses entitats del poble ha acabat. I és l’hora de donar les gràcies a tothom que hi ha col·laborat, als voluntaris que hi heu treballat, als comerços que heu recollit aliments i productes, als particulars que heu fet la vostra aportació, molta, molta gent.

A tots moltes gràcies. Sense la col·laboració de tots no hagués estat possible portar a terme una campanya com aquesta. Tots n’hem sortit beneficiats i ens ha ajudat a obrir els ulls i prendre consciència que ens cal compartir amb generositat i tenir en compte aquella altra persona que viu moments difícils. Això ens fa més humans.

Aquests dies de campanya s’han viscut experiències molt interessants que us agradaria conèixer, que indiquen la bona acollida que aquesta iniciativa ha tingut i que ens ajuden a desfer tòpics i suspicàcies i ens fan adonar que encara hi ha molta sensibilitat i capacitat d’ajuda en la nostra societat.

Moltes gràcies. Ben aviat podrem donar-vos comptes del que s’ha recollit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada